اطلاعیه ها
چهارشنبه 8 آذر 1396 اطلاعیه در خصوص تغییر نمره میان ترم از 6 نمره به 8 نمره در نیمسال اول 97-96

افزایش نمرات میان ترم از 6 به 8 نمره در نیمسال جاری / نحوه محاسبه نمرات

پیام نورنا : طبق اعلام سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، افزایش سقف نمرات میان ترم از 6 به 8 نمره در نیمسال جاری اجرا خواهد شد/ نحوه محاسبه نمرات میان ترم و پایان ترم دانشگاه پیام نور

به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : با توجه به تصویب افزایش سقف نمره میان ترم دانشجویان دانشگاه پیام نور از 6 نمره به 8 نمره در شورای آموزشی دانشگاه، این مصوبه از نیمسال جاری اجرایی خواهد شد (+بخشنامه)

افزایش نمرات میان ترم از 6 به 8 نمره از همین نیمسال (نیمسال اول 97-96) اجرایی می شود (+بخشنامه)

نمره میان ترم به دانشجویانی تعلق می گیرد که طبق برنامه های اعلام شده دانشگاه ،حضور کافی در کلاس های درس داشته باشند و طبیعتا نمره پایان ترم کسانی که به صورت غیرحضوری تحصیل کرده و در آزمون میان ترم شرکت نمی کنند، طبق روال قبل با اعمال ضریب مربوطه محاسبه خواهد شد.

در اجرای مصوبه مورخ 13 آبان ماه 96 شورای آموزشی دانشگاه پیام نور و با عنایت به ماده 33 آیین نامه آموزشی مصوب 108 جلسه شورای آموزشی دانشگاه در مورخ 20 اسفند 1391 به اطلاع دانشجویان و اساتید محترم می رساند از نیمسال جاری معیار ارزیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو در هر درس به شرح ذیل می باشد:

فعالیت های آموزشی – پژوهشی دانشجو در کلاس و نتایج امتحانات میان نیمسال 8 نمره از 20 نمره
آزمون پایان نیمسال 12 نمره از 20 نمره
 پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

لازم به ذکر است چنانچه دانشجو در امتحانات میان ترم نیمسال شرکت ننماید یا سهم نمره وی از بخش آزمون پایان نیمسال، تاثیری بیشتری در نمره کل داشته باشد، نمره آزمون پایان نیمسال در ضریب ده ششم ضرب خواهد شد.

بیان ساده تر و روانتر:

نمرات میان ترم قبلا 6 نمره بود و با این مصوبه 8 نمره شد، با این حساب نمرات پایان ترم از 12 نمره خواهد بود.

حالا 3 مورد برای نمرات پایانی شما پیش خواهد آمد که در زیر 3 مورد مربوطه به صورت کامل برای شما اعلام می شود:

1- اگر نمره میان ترم داشته باشید:

اگر شما نمره میان ترم داشته باشید، که این نمره میان ترم از 8 نمره خواهد بود، نمره پایانی که شما میگیرید هر نمره ای باشد با میان ترم شما جمع خواهد شد و نمره نهایی شما می باشد. مثال: اگر نمره میان ترم از 8 نمره، 7 بگیرید و نمره امتحانات پایان ترم از 12 نمره، 8 بگیرید – در این صورت 7+8 خواهد شد و نمره نهایی شما 15 ثبت خواهد شد.

2- اگر نمره میان ترم نداشته باشید:

اگر شما نمره میان ترم نداشته باشید، در این صورت باز هم نمره امتحان پایان ترم شما از 12 نمره خواهد بود با این حساب که بعد در ضریب ده ششم ضرب خواهد شد. مثال: اگر نمره امتحان پایان ترم از 12 نمره، 9 بگیرید، این 9 در ضریب ده ششم ضرب خواهد شد و نمره نهایی شما 15 ثبت خواهد شد.

3- اگر نمره میان ترم داشته باشید، ولی کم باشد و نمره امتحان پایان ترم شما بهتر باشد:

سیستم گلستان نمره پایان ترم را اگر دانشجویی نمره میان ترم (تاکید) داشته باشد هم به صورت روش 1 و هم به صورت روش 2 محاسبه می کند و روشی که بیشترین نمره را داشته باشد ثبت می کند. پس اگر استادی نمره میان ترم رو پایین و یا حتی 0 هم ثبت کند اثری ندارد و سیستم بر اساس بالاترین نمره روش 1 و 2 ثبت می کند.

نکته مهم در مورد ترم تابستان : در ترم تابستان دانشگاه پیام نور تمام دروس به صورت خودخوان محاسبه می شود و از روش 2 بالا ، نمرات پایان ترم محاسبه می شود. در ترم تابستان نمره میان ترمی در کار نیست و نمره پایان ترم از 12 نمره محاسبه شده و نمره پایان ترم ضربدر 10 ششم می شود.