برگزیده ها
1399/8/10 شنبه
نحوه دریافت تاییدیه تحصیلی تغییر کرد
نحوه دریافت تاییدیه تحصیلی پذیرفته‌ شدگان نهایی رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه‌ها ، مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه پیام نور تغییر کرد

نحوه دریافت تاییدیه تحصیلی تغییر کرد

به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیه از تغییر روند دریافت تاییدیه تحصیلی پذیرفته شدگان دانشگاه و موسسات آموزش عالی و دانشگاه پیام نور به صورت آنلاین خبر داد .
در این اطلاعیه آمده است که از این پس باتوجه به مهیا شدن استعلام به صورت آنلاین ، پذیرفته شدگان می بایست از طریق سایت emt.medu.ir نسبت به دریافت تاییدیه تحصیلی خود اقدام کنند
هزینه ثبت نام در سامانه نسبت به دریافت تاییدیه حضوری کاهش چشمگیری پیدا کرده است و اکنون به مبلغ 2300 تومان رسیده است

درخصوص اعلام نتایج پذیرفته شدگان رشته‌های تحصیلی دوره‌های روزانه،‌ نوبت ‌دوم ‌(شبانه)، مجازی، دانشگاه ‌پیام‌نور، پردیس خودگردان و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی در مرحله پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی سراسری سال 1399، به اطلاع می رساند با توجه به مهیا شدن دریافت تاییدیه تحصیلی بصورت الکترونیکی از وزارت آموزش و پرورش توسط پذیرفته شدگان جهت ارائه به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی محل قبولی، فرآیند دریافت تاییدیه تحصیلی مدرک دیپلم پذیرفته شدگان به شرح زیر می باشد :

1- دانشجو به سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی (دیپلم)  به آدرس https://emt.medu.ir مراجعه نموده و پس از پر کردن اقلام داده ای، یک کد رهگیری دریافت می کند.

2- اگر سامانه آموزشی دانشگاه، خدمت برخط مرتبط را در سامانه کارسازی کرده باشد، دانشجو می تواند کد رهگیری دریافتی را در محل مشخص شده در سامانه آموزشی دانشگاه درج نماید.

3- اگر سامانه آموزشی دانشگاه، خدمت بر خط را در سامانه کارسازی نکرده باشد، دانشجو کد رهگیری را به دانشگاه تحویل داده و کارشناس دانشگاه می تواند پس از مراجعه به آدرس https://kemt.medu.ir  وارد شده و با وارد کردن کد رهگیری دانشجویان، تاییدیه را دریافت نماید.