برگزیده ها
1400/10/12 یکشنبه
لزوم اهتمام ویژه دانشگاهیان در تقویت آگاهی و بصیرت جوانان
دکتر ابراهیم تقی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور به مناسبت فرا رسيدن سالروز حماسه ۹ دی پیامی صادر کرد

دکتر ابراهیم تقی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور به مناسبت فرا رسيدن سالروز حماسه ۹ دی  پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی، در متن پیام دکتر تقی زاده آمده است:
سالروز ۹ دی، فرصتی دوباره برای یادآوری نمایش بصیرت و اتحاد ملت در مقابل فتنه انگیزی‌های دشمنان است.
ملت بصیر و مسلمان ايران در این روز با درک شرايط حساس کشور و تأسي به مواضع حکيمانه رهبر فرزانه خويش راه خود را در بحبوبه هياهوی ضد انقلاب و بزرگنمايي آن از سوي رسانه هاي خارجي پيدا کردند و با حضور خروشان و يکپارچه نشان دادند که همواره پشتیبان ولایت فقیه هستند و در ادامه دادن راه شهیدان و امام شهیدان اهتمام جدی دارند.
بدون شک امروز نیز که هجمه های مختلفی از سوی دشمنان به کشور وارد می شود، این وظیفه دانشگاهیان است که در جهت تقویت ایمان، آگاهی و بصیرت جوانان بیش از پیش اهتمام ورزند تا جوانان کشور به عنوان مغز متفکر و چشم بینای ایرانی اسلامی با وحدت و انسجام، در راستای آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب گام بردارند.
اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان فرهیخته پیام نور، بار دیگر سالروز بصیرت، هم افزایی، اتحاد و یکپارچگی ملت ایران در برابر فتنه گران را ارج نهاده و بر حضور توام با بصیرت و شایسته خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور در برنامه های یادمان قیام شکوهمند ۹ دی تاکید می نمایم.