1399/9/27 پنجشنبه
تودیع و معارفه رئیس جدید دانشگاه پیام نورمرکزپلدختر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکز پلدختر: مراسم تودیع ومعارفه رئیس جدید این دانشگاه امروزمورخ 27 آذر99 در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار گردید . در این مراسم که با حضورامام جمعه محترم  ، فرماندار شهرستان ، ریاست دانشگاه پیام نوراستان  جناب آقای دکتر یوسفوند ،آقای کاویانی حراست استان و کارکنان مرکز برگزارگردید آقای صادق الهیاری به عنوان رئیس جدید دانشگاه پیام نورمرکز پلدختر معرفی و از زحمات 6 ساله آقای دکتر مصطفی قدم پور تقدیر بعمل آمد.دکترالهیاری دارای مدرک جغرافیای انسانی ازدانشگاه گیلان و 15 سال سابقه کاری و سوابق اجرایی همچون رئیس دانشگاه پیام نور اندیمشک و معاون دانشگاه پیام نور استان خوزستان ، رئیس دانشکده ادبیات مرکز اهواز را درکارنامه دارد.
فايل هاي مربوطه :
????????_??????.jpg2.75 MB