1400/2/29 چهارشنبه

‍ دکتر حسن رضا یوسفوند رئیس دانشگاه پیام نور لرستان، به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش  دوربین خبری بنقل از روابط عمومی دانشگاه، در پیام دکتر یوسفوند آمده است:

روابط عمومی ها می توانند فعالیت نهادها را ارزیابی و منعکس کنند و مشخص کننده روش ها و نقص های دستگاه مربوط خود باشند.   مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

نامگذاری ۲۷ اردیبهشت ماه به نام روز ارتباطات و روابط عمومی در تقویم ایران اسلامی گویای اهمیت و جایگاه والای روابط عمومی است و یادآور می شوم که در دنیای معاصر مخاطب محوری، اطلاع رسانی عادلانه، صحيح و دقيق، پاسخگو بودن، مردم داري و روشن گري افکار عمومي از مهمترين وظايف و ماموريت هاي يک روابط عمومي کارآمد مي باشد و موفقيت هر سازماني نيز به عملکرد مطلوب روابط عمومي وابسته است.

بدون تردید در عرصه سلامت روابط عمومی ها به سبب ارتباط دو سویه ای که با مردم و خادمین عرصه آموزشی ، فرهنگی ، علمی  دارند و همچنین فعالیت هایی که با محوریت آگاهی بخشی و ارتقاء سواد علمی جامعه انجام می دهند نقش اساسی در پیشبرد اهداف عالیه نظام آموزش ایفا می کنند.

اینجانب ضمن تشکر و قدردانی از فعالیت ها و زحمات صادقانه و شبانه روزی همکاران، رابطین و دست اندرکاران روابط عمومی دانشگاه ومراکز و واحدهای تابعه در سطح استان، فرا رسیدن روز روابط عمومی را به فعالان عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی تبریک گفته و امیدوارم مجموعه روابط عمومی دانشگاه با احساس مسئولیت، دلسوزی و خلاقیت بیشتری در جهت برآورده شدن اهداف دانشگاه حرکت کنند.

دکتر حسن رضا یوسفوند

رئیس دانشگاه پیام نور استان لرستان