1402/9/6 دوشنبه
#گردهمایی_جبهه_علمی و فرهنگی بسیج اساتید #دانشگاه‌‌ها در پلدختر برگزار شد.

#گردهمایی_بسیج_اساتید دانشگاه‌های پلدختر    #گردهمایی_جبهه_علمی و فرهنگی بسیج اساتید #دانشگاه‌‌ها در پلدختر برگزار شد.   به گزارش خبرنگارفرهنگ لرستان ، به مناسبت دومین روز از هفته بسیج، گردهمایی جبهه علمی و فرهنگی بسیج اساتید دانشگاه‌‌های پلدختر  با حضور حجت الاسلام و المسلمین "#سیدمحسن_موسوی" امام جمعه ، "#حمید_خادم" فرماندار ، سرهنگ "#حسن_آقا_خوشبختی" فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ، "#مریم_نظری" بخشدار مرکزی ،حجج اسلام "#محمد_محمودی" و "#علی_رحمتی" به رییس تبلیغات اسلامی و مدیرحوزه علمیه، سرهنگ "#اسحاق_رشیدی" مقدم جانشین نیروی انتظامی، "#نادیا_امرایی" سرپرست شهرداری سراب حمام ، اعضای شورای شهرهای پلدختر و سراب حمام ، "#عبدالمجید_سهیل_نژاد" رییس دانشگاه پیام نور ، "#حمید_میرهاشمی" رئیس مرکز آموزش عالی و "#زهرا_محمودی" رییس دانشگاه علمی کاربردی، جمعی از مسوولان ، اساتید و دانشجویان در دانشگاه پیام نور پلدختر برگزارشد.