1402/9/6 دوشنبه

‍ ‍  #رییس_دانشگاه_پیام نور پلدختر:  #بسیج_اساتید_می تواند زیست بوم شهرستان را کریدورشمال- جنوب معرفی کند   رییس دانشگاه پیام نور پلدختر گفت: بسیج اساتید می تواند زیست بوم شهرستان را به عنوان کریدورشمال به جنوب معرفی کند.   به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سفیرلرستان "#عبدالمجید_سهیل_نژاد" روز سه شنبه در گردهمایی جبهه علمی و فرهنگی بسیج اساتید دانشگاه‌‌ها دردانشگاه پیام نورپلدختر اظهار کرد:دانشگاه پیام نور پلدختر باحدود یکهزاردانشجو ، 10 استادهیات علمی ، 10 کارمند ، 30 نفر استاد حق التدریس ، 2 سایت دانشگاه و یک سایت اداری ، یک کتابخانه با 10 هزار جلد کتاب خدمات علمی و آموزشی خود را ارائه می دهد.   وی از پیگیری های سرهنگ خوشبختی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدخترجهت افتتاح بسیج اساتید تتقدیر کرد و افزود:طی مراسمی با حضور چارت 13 نفر شورای معاونان و برگزار جلسه های تخصصی این موضوع در راستای همفکری و هم اندیشی جهت کاهش آسیب های فرهنگی و اجتماعی پیگیری شد.   رییس دانشگاه پیام نور پلدختر گفت: انتظارمی رود بسیج اساتید بیش از پیش مورد توجه و حمایت امام جمعه  و فرماندار شهرستان قرارگرفته و در کارگروه تخصصی  از اساتید دعوت شود.   سهیل نژاد افزود:با همکاری در بسیج اساتید و راه اندازی آن می توان زیست بوم پلدختر به عنوان کریدور شمال – جنوب معرفی کرد و در کشور و استان با برد تبلیغاتی و رسانه ای در حوزه های سیاسی ، اجتماعی ، گردشگری و غیره از ظرفیت نخبگان ، کارو مشاوره استفاده کرد.   وی بر تلاش در راستای جبهه جهاد تبیین در رفع مشکلات تاکید کرد و یادآورشد:برخی کم کاری ها موجب شده شهدای این منطقه آن طورکه باید معرفی نشوندبنابر این برای ارتقا سطح فرهنگ و علم و آگاهی لازم است به ارزش ها و آرمان های شهدا و دفاع مقدس بیشتر پرداخته شود.