1402/9/6 دوشنبه

#فرمانده_ناحیه_مقاومت_بسیج پلدختر:  #بسیج_اساتید_به_ارتقا سطح علمی شهرستان کمک می کند   فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدخترگفت : بسیج اساتید نیروی پیش برنده درکمک به ارتقا سطح علمی شهرستان است.   به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سفیرلرستان سرهنگ "#حسن_آقا_خوشبختی" در گردهمایی جبهه علمی و فرهنگی بسیج اساتید دانشگاه‌‌ها دردانشگاه پیام نورپلدختر با تبریک ولادت حضرت زینب کبری (س) و هفته بسیج  اظهار کرد:خداوند در قرآن کریم به قلم و آنچه می نگارد سوگند یاد می کند و در روایات قلم علما افضل از خون شهدا آمده و این جایگاه علم و دانش را نمایان می کند.   وی افزود:مقام معظم رهبری می فرمایند به قله ها نزدیک شدیم و زمان خسته شدن نیست پس باید درراستای ارتقا سطح علمی جامعه به عنوان یکی از عرصه های پیشرفت نیز تلاش شود.   فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدختر گفت: این که امروز در جامعه ما از شهدای اهل علم ، قلم ، سلامت و امنیت صحبت به میان می آید بدان معنا است که دشمن با تمام توان و تلاش  در تمام عرصه ها توطئه و برنامه ریزی می کند و این همان کفر برابر اسلام است.